Like-old a facebook oldalunkat és 10% engedményt kapsz az árainkból.

Zárnyitás, Ajtónyitás:

8000 Ft ügyeleti jelleggel, nonstop.

Sokan azt gondolják,hogy kinyitni egy becsapódott ajtót, kiszedni a zárból egy beletört kulcsot, nem nehéz annak, aki zárszereléssel foglalkozik. Az zárnyitás és ajtónyitás nem számít egyszerű lakatos munkának! Speciális eszközöket és kifinomult szaktudást igényel! Elsődleges cél mindig az, hogy a zárat és az ajtót sérülés-mentesen, vagy minimális anyagi kár okozásával tudjuk kinyitni.

Néhány jó tanács a zárcserét végző szakember vagy cég kiválasztásához:
- mindig kérdezzen rá az árra. Egy viszonylagos árat kell tudnia mondani, de ne feledjük, ez a körülményekhez képest változhat. Ha erre nem hívják fel a figyelmét, akkor a munkánál fog szembesülni a magasabb árral és vitás helyzet alakulhat ki. Mostanában megjelentek a 4-5 ezer forintos zárcserés ajánlatok a neten, ezekhez az árakhoz még hozzájön az ilyen-olyan díj, és az elszámolásnál a tripláját kell, hogy kifizessük a reklámozott álomárnál.
- kérdezzünk rá a garanciára, ha nincs akkor nézzünk más szakember után
- kérdezzünk rá a beépítendő zár márkájára, MABIS minősítésére, rendelkezik-e kódkártyával, ha ezekre a kérdésekre nem tudják a választ vagy ködösítenek válasszunk más szakembert!
-utolsó jótanács, nyugodtan kérdezzünk a telefonáláskor, így már a munka megkezdése előtt sok minden kiderül, ha nem szívesen válaszolnak a kérdésekre, vagy nem egyértelmű válaszokat adnak, keressünk más szakembert! Nem mindig az a jó választás, aki a google keresési listáján elöl van, ez csak azt jelenti, hogy egy keresőoptimalizálással foglalkozó szakembert bízott meg a honlapja elkészítésével.

 

 

Vissza a zárcsere oldalra
Zárnyitás, Zárcsere - www.zarcsere-nonstop.hu - Zárcsere ajtónyitás Budapest