Like-old a facebook oldalunkat és 10% engedményt kapsz az árainkból.

Zárcsere:

Zárcsere, zárnyitás: ügyeleti jelleggel a város szinte minden pontjára rövid időn belül -akár szombat, vasárnap ill. ünnepnapokon is vállalunk zárcserét, különböző betétekkel, átkódolással is. EU-kompatibilis zárbetétekkel, melyek fúrás, törés biztosak, illetve fúrtkulcsosak.

Zárnyitás technikái:

A zárcsere első és legmeghatározóbb része a zárnyitás. Ha ezt roncsolás mentesen meg tudjuk oldani, akkor rengeteg időt és energiát tudunk spórolni a zárcsere folyamatában. A leggyorsabb mód természetesen a zár saját kulcsával való kinyitása.
Ha erre nincs lehetőség, akkor jönnek a különböző zárfeltörési módszerek.
A legősibb és egyben legdrasztikusabb zárnyitási módszer a zár szétverése. Általában erős, nehéz szerszámmal, például kalapáccsal.
Ennél a technikánál hosszadalmas és költséges a helyreállítás.
Szintén viszonylag jól ismert technika a zárfúrás, aminek kivédésére a modern zárak készítői több ponton felkészültek már.
A savazásos módszer lényege, hogy savat fecskendezve a zárba, szétmaratják a belsejét. A legtöbb modern zárszerkezet azonban annak ellenére, hogy tönkremegy, nem nyílik ki ilyen behatástól.
A zárfésülést a legprofibb betörők használják, illetve a zárszerelő szakemberek is ezzel a módszerrel nyitják az ajtókat. Ez a zárnyitási módszer teljesen nesztelen, a zárbetéten sem hagy nyomot.
A zártöréses technikánál azt használják ki, hogy a zárbetét nem megfelelő méretű, ezért kilóg a zárból és az ajtó síkjából. A zárbetétet a zárból kilógó végénél akár egy fogóval, akár egy speciális célszerszámmal kitöri.
Jól gondoljuk át, hogy melyik zárnyitási módszert alkalmazzuk, ha zárcserére kerül a sor, mert nagyban meg tudja könnyíteni vagy esetleg nehezíteni a zárcsere további folyamatát.

Sokan azt gondolják,hogy kinyitni egy becsapódott ajtót, kiszedni a zárból egy beletört kulcsot, nem nehéz annak, aki zárszereléssel foglalkozik. Az zárnyitás és ajtónyitás nem számít egyszerű lakatos munkának! Speciális eszközöket és kifinomult szaktudást igényel! Elsödleges cél mindig az, hogy a zárat és az ajtót sérülés-mentesen, vagy minimális anyagi kár okozásával tudjuk kinyitni.
Szakembereink Budapesten és környékén 0-24h-ig állnak ügyfeleink rendelkezésére!
- Biztonsági - zárnyitás, ajtónyitás, zárcsere
- Több ponton záródó - zárnyitás, ajtónyitás, zárcsere
- Roncsolás mentes - zárnyitás, ajtónyitás, zárcsere
- Kódkártyás -ajtónyitás, zárcsere

 

Vissza a zárcsere főoldalra
Zárnyitás, Zárcsere - www.zarcsere-nonstop.hu - Zárcsere ajtónyitás Budapest